LinkedIn profielfoto

LinkedIn profielfoto laten maken? Een eerste indruk maak je maar één keer – laat het een goede zijn! Voor de beste ervaring adviseren wij je om onze professionele portretstudio in Eindhoven te bezoeken. Met 150m² en voorzien van o.a. een bar, lounge én kleedkamer moet het nog leuk worden ook!

Voorbeelden LinkedIn foto's

"Via Epsilon Studios heb ik mijn LinkedIn profielfoto in Eindhoven laten maken en ik ben zéér tevreden over het resultaat. Ik krijg regelmatig complimenten over de uitstraling en het ziet er allemaal erg professioneel uit!"

— Rayner Casteleijn, Albemarle Catalysts

Waarom jouw LinkedIn foto door ons laten maken?

Veel ervaring

We hebben al meer dan 1.000 mensen geportretteerd.

Snelle levertijd

Doorgaans heb je jouw LinkedIn foto dezelfde dag nog.

Hoge tevredenheid

Onze klanten zijn zéér tevreden (5/5-sterren).

High-end apparatuur

Wij werken enkel en alleen met de beste apparatuur.

Vaste prijzen

Onze prijzen worden vooraf bepaald en staan vast.

Eigen portretstudio

Eigen portretstudio van 150m² in Eindhoven.

Locatie Sessie

Speciaal voor LinkedIn
€ 299*
 • Fotografie bij jou op locatie
 • 3-5 nabewerkte foto's
 • Sessie van 30-60 min.
 • Meerdere outfits

Omslagfoto

Optionele add-on
€ 49
 • Omslagfoto voor LinkedIn
 • 2-3 nabewerkte foto's
 • Sessie van 15-30 min.
 • Meerdere opties

Ook een goede LinkedIn foto?

Neem contact op!

Veelgestelde vragen over LinkedIn fotografie

LinkedIn fotografie is een vorm van portretfotografie dat gaat over het fotograferen van personen. In het geval van LinkedIn fotografie gaat het specifiek over het fotograferen van personen voor het LinkedIn platform: het grootste sociale netwerk voor professionals. Over het algemeen zijn de LinkedIn foto’s bedoeld als profielfoto, maar soms ook als omslagfoto (cover). Epsilon Studios kan in beiden behoeften voorzien. Ektor Tsolodimos, eigenlijk en fotograaf bij van Epsilon Studios is dan ook een “LinkedIn fotograaf”.

De voordelen van een goede LinkedIn foto laten maken zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Laten we beginnen met het feit dat je beter opvalt op LinkedIn. Dit zal resulteren in meer profielbezoeken en dus potentieel meer connecties, aanvragen van recruiters etc. Uiteraard kun je je LinkedIn foto ook gewoon op je “klassieke” CV gebruiken. Het dient dus meerdere doelen. In eerste impressie maak je maar één keer, en dat kan zeker het verschil maken tussen het wel of niet worden uitgenodigd om verder kennis te maken. Laat je profielfoto dus nemen door een ervaren LinkedIn fotograaf en wees welkom in onder studio in Eindhoven.

We hanteren verschillende pakketten voor LinkedIn foto’s:

 1. In onze studio: € 149 p.p.
 2. Bij jou op locatie: € 199 p.p.*
 3. Extra shot’s t.b.v. cover/omslagfoto: € 50 p.p.

Hiervoor krijg je minimaal 3 verschillende professioneel geretoucheerde foto’s die je per direct kunt gebruiken voor LinkedIn en meer. De shoot duurt doorgaans 30-60 min. en je mag tot 3x toe kleding wisselen. De extra omslagfoto’s zijn van een iets andere aard: zo ben je bijv. aan het werk in een werkomgeving of poseer je op een andere manier dan je primaire profielfoto om meer variatie aan te brengen in de selectie.

*Deze prijs is exclusief reiskosten (€ 0,45 ct/km).

Zeker, wij retoucheren alle foto’s in onze studio in Eindhoven. We doen een aantal standaard bewerkingen, zoals kleurcorrectie en het bijsnijden om de consistentie van de foto’s hetzelfde te houden (belangrijk als we meerdere mensen voor één bedrijf fotograferen). Maar we passen ook maatwerk aan, zoals het oplichten van ogen, witter maken van tanden en het eventueel verminderen van oneffenheden (moedervlekken e.d. blijven, puistjes e.d. gaan weg).

Alles is mogelijk in onze studio in Eindhoven. Wij adviseren om voor een lichtgrijze achtergrond te gaan, maar een zwarte, witte, of kleurrijke achtergrond is ook mogelijk. We hebben ook greenscreens. Verder kiezen we er ook vaak voor om een omgevingsportret te schieten: dat betekent dat jullie locatie de achtergrond is. Op locatie – in- en of buiten Eindhoven – kunnen we ook achtergronden meenemen, al zijn we wel meer beperkt t.o.v. in onze eigen studio in Eindhoven. Wij raden je dan ook aan om bij ons op bezoek te komen voor de beste ervaring en kwaliteit.

Alles is mogelijk in onze studio in Eindhoven. Je kunt een simpele moodboard van wat jullie in gedachten hebben, en aan de hand van deze voorbeelden kunnen wij analyseren wat voor lichtopstelling er is gebruikt om met een vergelijkbare setup te komen. Zo kan een foto bijvoorbeeld zacht en egaal zijn (vlak licht met weinig schaduwen) of juist contrastrijk (dramatisch licht met veel schaduwen). Uiteraard kunnen wij je ook adviseren aan de hand van het gebruik van de foto en je uiterlijke kenmerken.

Heb je nog steeds vragen?

040-2024741