Verhuur

Professionele Studio

Korte introductie studio verhuur (NL)

De professionele foto- en video studio van Epsilon Studios (gelegen in Eindhoven) is ook te huur voor bedrijven. Wij doen niet aan particuliere verhuur van onze studio. Lees verder om meer informatie te krijgen over onze tarieven en de mogelijkheden op het gebied van fotografie, videografie, live webcasting, podcasting, greenscreen keying en meer!

 

Short introduction studio rental (EN)

The professional photo- and video studio of Epsilon Studios (located in Eindhoven) can be rented for professional greenscreen productions, live streaming, webcasting, podcasting, photography and more. We do not rent our studio to private individuals. The rest of this page will be in Dutch, since that’s our main target audience. You could always contact us if you have any more questions!

Waarom Epsilon Studios?

Wij nemen COVID-19 serieus en hebben maatregelen getroffen.

Ruime ervaring

Meer dan 150 bedrijven uit diverse sectoren gingen je voor.

Unieke locatie

Professionele foto- & videostudio van 150m² in Eindhoven.

Vaste prijzen

Onze prijzen worden vooraf bepaald en staan vast.

High-end apparatuur

Wij bezitten de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur.

Groot netwerk

Vaste leveranciers voor o.a. stylisten, modellen en locaties.

"Loved working with Epsilon Studios for one of our recent live webcasts. The facilities were great, very professional."

— Lionel, Audio Visual Support (BE)

Veelgestelde vragen over onze studio verhuur

Onze studio is 150m² en heeft naast een studio ruimte ook ruime lounge, grote bar met gevulde koelkast, kantoorruimte met meerdere flexplekken en omkleedruimte. Het gaat bij ons niet alleen om de kwaliteit van onze diestverlening, apparatuur en ruimte, maar ook om het comfort en plezier tijdens de productie.

Totaal hebben wij maar liefst 150m² tot onze beschikking. De studioruimte zelf is “maar” 4 meter breed en 7 meter diep (28 m²). Dat is niet heel groot, maar wel groot genoeg voor de meeste producties. Als je een auto binnen wilt rijden moeten wij je helaas teleurstellen. Maar interviews, green screen live webcasts, productfotografie, portretfotografie etc. kan méér dan goed! Bovendien hebben wij verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor opnames, opslag van apparatuur etc. Zodoende kan de studioruimte wel heel effectief worden gebruikt.

Neem contact op voor een prijsopgave op maat.

Wil jij ook onze studio huren?

Neem contact op!