Verhuur

Professionele Studio

Korte introductie studio verhuur (NL)

De professionele foto- en video studio van Epsilon Studios (gelegen in Eindhoven) is ook te huur voor bedrijven. Wij doen niet aan particuliere verhuur van onze studio. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van fotografie, videografie, live webcasting, podcasting, greenscreen keying en meer. Bij interesse of vragen kan je altijd contact opnemen.

 

Short introduction studio rental (EN)

The professional photo- and video studio of Epsilon Studios (located in Eindhoven) can be rented for professional greenscreen productions, live streaming, webcasting, podcasting, photography and more. We do not rent our studio to private individuals. The rest of this page will be in Dutch, since that’s our main target audience. Please feel free to contact us if you have any more questions.

Waarom Epsilon Studios?

Wij nemen COVID-19 serieus en hebben maatregelen getroffen.

Ruime ervaring

Meer dan 150 bedrijven uit diverse sectoren gingen je voor.

Unieke locatie

Professionele foto- & videostudio van 150m² in Eindhoven.

Vaste prijzen

Onze prijzen worden vooraf bepaald en staan vast.

High-end apparatuur

Wij bezitten de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur.

Groot netwerk

Vaste leveranciers voor o.a. stylisten, modellen en locaties.

Gratis parkeren

Altijd genoeg gratis parkeerplaatsen op het terrein.

Airconditioning

Zowel in de zomer als in de winter een aangename temperatuur.

Gevulde bar

Keuze uit veel soorten drank, snacks etc. Mogelijkheid tot koken.

"Loved working with Epsilon Studios for one of our recent live webcasts. The facilities were great, very professional."

— Lionel, Audio Visual Support (BE)

Veelgestelde vragen over onze studio verhuur

Onze studio is 150m² en heeft naast een studio ruimte ook ruime lounge, grote bar met gevulde koelkast, kantoorruimte met meerdere flexplekken en omkleedruimte. Het gaat bij ons niet alleen om de kwaliteit van onze diestverlening, apparatuur en ruimte, maar ook om het comfort en plezier tijdens de productie.

Totaal hebben wij maar liefst 150m² tot onze beschikking. De studioruimte zelf is “maar” 36 m². Dat is niet heel groot, maar wel groot genoeg voor de meeste producties. Als je een auto binnen wilt rijden moeten wij je helaas teleurstellen. Maar interviews, green screen live webcasts, productfotografie, portretfotografie etc. kan méér dan goed! Bovendien hebben wij verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor opnames, opslag van apparatuur etc. Zodoende kan de studioruimte wel heel effectief worden gebruikt.

studio rental eindhoven

Neem contact op voor een prijsopgave op maat.

De lijst exacte van apparatuur delen wij liever niet. Wel kunnen wij jullie vertellen dat wij enkel met premium merken werken. Voor fotografie exclusief Canon en Profoto, voor videografie Panasonic en Aputure en voor geluid met RØDE. Vrijwel alle appratuur hebben wij in twee of zelfs drievoud (denk aan meerdere 70-200 lenzen etc.), dus complexe producties met backups zijn standaard mogelijk. Verder hebben wij een 55″ TV (mobiel), 85″ TV (vast), projector en verschillende computerschermen bij onze flexplekken. Daarnaast is onze ruimte ook voorzien van een ijzersterke airco, koelkast en nog veel, veel meer.

Wil jij ook onze studio huren?

Neem contact op!