Verhuur

Professionele Studio

Korte introductie studio verhuur (NL)

De professionele foto- en video studio van Epsilon Studios (gelegen in Eindhoven) is ook te huur voor bedrijven. Wij doen niet aan particuliere verhuur van onze studio. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van fotografie, videografie, live webcasting, podcasting, greenscreen keying en meer. Bij interesse of vragen kan je altijd contact opnemen.

Short introduction studio rental (EN)

The professional photo- and video studio of Epsilon Studios (located in Eindhoven) can be rented for professional greenscreen productions, live streaming, webcasting, podcasting, photography and more. We do not rent our studio to private individuals. The rest of this page will be in Dutch, since that’s our main target audience. Please feel free to contact us if you have any more questions.

Waarom onze studio huren?

Compleet ingericht

Van props tot aan reservekabels: alles gesorteerd aanwezig.

High-end apparatuur

Wij bezitten de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur.

Assistentie

Altijd met assistentie van eigenaar Ektor Tsolodimos (foto/video).

Modelvriendelijk

Wij hebben ook een aparte ruimte voor visagie en omkleden.

Entertainment

Van onze massagestoel tot aan de XBOX: ontspanning genoeg.

Groot netwerk

Vaste leveranciers voor o.a. stylisten, modellen en locaties.

Gratis parkeren

Altijd genoeg gratis parkeerplaatsen op het terrein.

Airconditioning

Zowel in de zomer als in de winter een aangename temperatuur.

Gevulde bar

Keuze uit veel soorten drank, snacks etc. Mogelijkheid tot koken.

"Loved working with Epsilon Studios for one of our recent live webcasts. The facilities were great, very professional."

— Lionel, Audio Visual Support (BE)

Veelgestelde vragen over onze studio verhuur

Onze studio is 150m² en heeft naast een studio ruimte ook ruime lounge, grote bar met gevulde koelkast, kantoorruimte met meerdere flexplekken en omkleedruimte. Als je tussendoor wilt ontspannend door in de massagestoel te gaan liggen, potje te darten, gitaar te spelen of de spelcomputer aan te zetten: entertainment en comfort is onze studio volop aanwezig.

Totaal hebben wij maar liefst 150m² tot onze beschikking. De studioruimte zelf is “maar” 36 m². Dat is niet heel groot, maar wel groot genoeg voor de meeste producties. Als je een auto binnen wilt rijden moeten wij je helaas teleurstellen. Maar interviews, green screen live webcasts, productfotografie, portretfotografie etc. kan méér dan goed! Bovendien hebben wij verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor opnames, opslag van apparatuur etc. Zodoende kan de studioruimte wel heel effectief worden gebruikt.

studio rental eindhoven

Neem contact op voor een prijsopgave op maat.

De complete lijst met apparatuur kan worden opgevraagd via e-mail. We kunnen wel vertellen dat wij enkel met premium merken werken. Voor fotografie werken wij exclusief Canon en Profoto, voor videografie Panasonic en Aputure en voor geluid met RØDE. Vrijwel alle appratuur hebben wij in twee of zelfs drievoud (denk aan meerdere 70-200 lenzen etc.), dus complexe producties met backups zijn standaard mogelijk. Verder hebben wij een 55″ TV (mobiel), 85″ TV (vast), projector en verschillende computerschermen bij onze flexplekken.

Dat ligt vooral aan de klant. In principe is alles mogelijk, zolang het past. Onze studio is niet heel groot, maar als het past, dan past het en kan het worden gerealiseerd. Zo doen wij regelmatig productshoots, portretshoots en andere vormen van fotografie in onze studio. Verder doen wij veel op het gebied van video middels greenscreen techniek. Uiteraard kunnen wij ook goede audio verzorgen en bezitten wij ook apparatuur om podcasts goed op te nemen.

Wil jij ook onze studio huren?

Neem contact op!