Over

Epsilon Studios

Wat we doen

Epsilon Studios is producent van digitaal beeld. Wij leveren fotografie, videografie of animatie – als het maar aansluit bij de vraag van onze klanten. Epsilon Studios is in 2013 opgericht door Ektor Tsolodimos.

 

Waar we dat doen

Epsilon Studios bezit een professionele studio (zie ook: verhuur). Met een oppervlakte van 150 m² is onze studio ook voorzien van een lounge, keuken en kantoorruimte met meerdere werkplekken.

studio verhuur eindhoven fotografie en video greenscreen
zakelijke fotografie cursus

Met wie we dat doen

Epsilon Studios bestaat uit een team van jonge en gedreven specialisten. Iedereen heeft zijn eigen specialisme, dus we werken geregeld samen om het best mogelijke product te leveren.

Voor wie we dat doen

Wij focussen ons met name op grote en ambitievolle bedrijven en merken en werken in vrijwel alle sectoren. Een greep uit onze klanten: Essent, Fontys, Volvo, Renewi, IKEA, Nespresso & veel meer.

 

Hoe we dat doen

Naast dat we gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit, zetten we hoog in op efficiëntie en innovatie. Wij werken uitsluitend met high-end apparatuur, zowel in onze studio als op locatie. Daarbij maken wij ook gebruik van de nieuwste technologieën. Je kunt hierbij denken aan het gebruik van drones voor luchtfotografie, speciale apparatuur voor 360-graden virtuele tours en uiteraard onze 3D animaties. In de toekomst willen wij ons ook gaan toespitsen op CGI (Computer Generated Imagery) en zijn wij dagelijks bezig met de mogelijkheden van AI (Artificial Intelligence).

Onze expertise houdt echter niet op bij foto/video. Door onze historie in website ontwikkeling en online marketing weten wij als geen ander waar onze beelden uiteindelijk voor gebruikt gaan worden: online marketing campagnes. Zo houden wij o.a. rekening met de resolutie, compressie en bestandsformaat om jullie website de best mogelijke gebruikerservaring te geven.

 

Ontstaan Epsilon Studios

Epsilon Studios heette voorheen Marketing Lynx, omdat de focus van ons bedrijf op online marketing en website ontwikkeling lag. In 2017 hebben we besloten om daarmee te stoppen en ons volledig te richten op content producties. In 2019 hebben we besloten om ook onze naam te veranderen naar Epsilon Studios. Epsilon staat voor de Griekse letter “E”, die ook de eerste letter is van oprichter Ektor Tsolodimos. Ektor is geboren en opgegroeid in Griekenland, en in een Griekse familie met makers en muzikanten is het traditie om de eerste letter van je voornaam als kleine letter in je werk te stoppen. Zo hadden de schilderijen en reclameborden van Ektors vader Nikos de “N”, de juwelen van zijn oom Dimitris de “D” en de kunstwerken van zijn oom Yiorgos de “Y”.