Portretfotografie tarieven

Wat zijn de tarieven en prijzen van portretfotografie? Wij hebben een overzicht gemaakt van onze prijzen en tarieven voor zakelijke portretfotografie aan de hand van een aantal cases. Als je nog vragen hebt over onze tarieven en prijzen, neem gerust contact op!

Case 1

Zakelijke portretten

Je hebt behoefte aan zakelijke portretten voor het hele bedrijf. Simpele witte/grijze achtergrond en multi-inzetbaar voor o.a. de website, het intranet en LinkedIn. Wat zijn dan de tarieven?

Kleine groep

Voor kleine groepen (t/m 10 personen) hanteren wij een iets hoger tarief. Afhankelijk van het exacte aantal tussen de € 75-100 p.p.

Grote groep

Voor grotere groepen (meer dan 10 personen) hanteren wij een iets lager tarief. Afhankelijk van het exacte aantal betaal je tussen de € 65-50 p.p.


Totaal

Het totaal is dus sterk afhankelijk van het aantal personen:
- 5 personen: € 400-500 totaal
- 10 personen: € 750-850 totaal
- 20 personen: € 1.100-1.200 totaal

Hoe meer personen, hoe lager het tarief p.p. Dit komt omdat wij - ongeacht het aantal personen - een hoop tijd sowieso kwijt zijn met het opbouwen, afbouwen en testen van onze mobiele studio bijv.

Deliverables

Maar wat krijg je hier nou precies voor? Allereerst de tijd van een zeer ervaren portretfotograaf met een efficiënte workflow. Zo hoeven de mensen maar even van hun werk te zijn. Daarbij krijg je van ieder persoon één volledig op geretoucheerd portret welke onze fotograaf samen met de geportretteerd uitkiest.

Meer informatie over portretfotografie
Case 2

LinkedIn profielfoto

Je hebt behoefte aan een nieuwe LinkedIn profielfoto. Dan raden wij een uitgebreide 1-op-1 sessie aan waarbij je de mogelijkheid hebt om te wisselen in achtergronden en kleding.

Studio

Wij raden je aan om daarvoor naar onze studio in Eindhoven te komen. Met een oppervlakte van 150m² en voorzien van een kleedhok, bar en lounge krijg is de ervaring compleet. Hier kun je ook kiezen uit veel verschillende achtergronden. Daarbij kunnen we naar buiten waar we veel industriële locaties hebben op het bedrijventerrein waar wij zijn gevestigd. Omdat wij niet hoeven te reizen is deze sessie van 30-60 min. het meest voordelig.

Locatie

Wil jij liever dat wij naar jouw locatie komen? Dat is uiteraard ook mogelijk. De sessie duurt dan nog steeds 30-60 min. maar de kosten gaan iets omhoog: € 200 excl. € 0,99 per km.

Deliverables

Of je nou voor onze studio- of locatie pakket gaat: je krijgt hetzelfde: 3-5 volledig geretoucheerde foto's en een sessie van 30 tot 60 min.

Meer informatie over LinkedIn fotografeie

Waarom zakelijke portretfotografie aan ons toevertrouwen?

Veel ervaring

Meer dan 150 merken en bedrijven gingen je voor.

Snelle levertijd

Standaard binnen 3 werkdagen, nóg sneller in overleg.

Hoge tevredenheid

Onze klanten zijn zéér tevreden (5/5-sterren).

High-end apparatuur

Wij werken enkel en alleen met de beste apparatuur.

Vaste tarieven

Onze prijzen worden vooraf bepaald en staan vast.

Eigen studio

Eigen foto- & videostudio van 150m² in Eindhoven.

Meer informatie over portretfotografie kosten, prijzen & tarieven

Portretfotografie moet je – net als alle andere vormen van fotografie – zeker niet zien als een kostenpost. Het is een investering in je bedrijf, merk en product of dienst. Het is een essentieel onderdeel van je (personal) branding. Goede portretfotografie kan het verschil maken tussen wel of niet worden uitgenodigd op een sollicitatie of een ander zakelijk gesprek.

Ons uurtarief bedraagt € 149 per uur excl. BTW en excl. reiskosten. Echter rekenen we voor portretfotografie zelden zo. Daar is de prijs gebaseerd op het aantal personen en het type aanvraag (complexiteit, locatie, benodigd extra apparatuur etc). De kosten per portret liggen tussen de € 200 p.p. (voor een 1 op 1 sessie op locatie) en de – in hele grote aantallen – € 50 p.p.

Wij hanteren € 0,99 per km voor de reiskosten. Mochten we moeten vliegen voor een opdracht, dan rekenen wij simpelweg de kosten voor de vlucht en komt de € 0,99 per km te vervallen. Onze reiskosten komen dus bovenop de reguliere bedrijfsfotografie tarieven.

Voor portretfotografie komen er nog vaak kosten bij voor een MUA (make-up artist). De kosten hiervan verschillen ook per sessie, maar komen meestal uit tussen de € 200-400. Andere variabele kosten zouden locatiekosten kunnen zijn, al is dat bij portretfotografie hoogst uitzonderlijk.

Heb je nog steeds vragen?

040-2024741