Team

Ektor Tsolodimos

Ektor Tsolodimos (Grieks: Έκτορας Τσολοδήμος) is een professionele foto- en videograaf uit Eindhoven en eigenaar van Epsilon Studios.

Geboren op 30 januari in 1989 in Sparta en opgegroeid in Mani, heeft Ektor tien jaar lang in Griekenland gewoond. Daarna is hij met zijn familie naar Nederland, Helmond, verhuisd. In 2007 is Ektor Commerciële Economie gaan studeren aan de Fontys Bedrijfshogeschool in Tilburg.

Na zijn studie succesvol te hebben afgerond in 2012, is Ektor fulltime aan de slag gegaan als SEO Manager bij Happy Idiots, een online marketing bureau uit Eindhoven. In 2014 trad Ektor in dienst bij Blue Mango Interactive/Greenhouse, waar hij als SEO Consultant werkzaam was voor klanten als Vodafone, Randstad en Kruidvat.

In 2016 besloot Ektor om afscheid te nemen van het fulltime werkleven en verder te gaan als ondernemer. Hij richtte het bedrijf Marketing Lynx op en ging op freelance basis als marketing- en SEO specialist werken voor meerdere opdrachtgevers. Door de jaren heen wist Ektor zijn kennis van marketing en SEO te combineren met zijn passie voor foto- en videografie, waardoor hij beeldmateriaal weet te creëren dat aansluit op de commerciële wensen van een bedrijf. In 2018 besloot Ektor om zijn bedrijf volledig te laten focussen op beeldproducties en vanaf 2020 ook onder de naam Epsilon Studios. 

Via deze link (deel 1, Spotify) en deze link (deel 2, Spotify) kun je de podcast “Photo Stories” van Gijs de Koning waar Ektor te gast was in 2020 om te praten over zijn ondernemerschap als fotograaf.

In 2022 was Ektor te gast bij Sjoerd Booij. Zie deze link voor de video en deze link voor de podcast (Spotify).