Team

Ektor Tsolodimos

Ektor Tsolodimos (Grieks: Έκτορας Τσολοδήμος) is een professionele foto- en videograaf uit Eindhoven en eigenaar van Epsilon Studios.

Geboren op 30 januari in 1989 in de Griekse stad Sparta en opgegroeid in Mani, heeft Ektor tien jaar lang in Griekenland gewoond. Daarna is hij met zijn familie naar Nederland, Helmond, verhuisd. In 2007 is Ektor Commerciële Economie gaan studeren aan de Fontys Bedrijfshogeschool in Tilburg, waarbij hij zich heeft gespecialiseerd in online marketing. 

Na zijn studie succesvol te hebben afgerond in 2012, is Ektor fulltime aan de slag gegaan als SEO Manager bij Happy Idiots, een online marketing bureau uit Eindhoven, waar hij gedurende twee jaar verantwoordelijk was voor het aansturen van het volledige SEO-team. In 2014 trad Ektor in dienst bij Blue Mango Interactive/Greenhouse, een groot brand & performance bureau, waar hij als SEO Consultant werkzaam was voor klanten als Vodafone, Randstad, Kruidvat en Ditzo. 

In 2016 besloot Ektor om afscheid te nemen van het fulltime werkleven en verder te gaan als ondernemer. Hij richtte het bedrijf Marketing Lynx op en ging op freelance basis als marketing- en SEO specialist werken voor meerdere opdrachtgevers. Door de jaren heen wist Ektor zijn kennis van marketing en SEO te combineren met zijn passie voor foto- en videografie, waardoor hij beeldmateriaal weet te creëren dat aansluit op de commerciële wensen van een bedrijf. 

Na jarenlang zijn foto- en videografie diensten te hebben verbeterd, heeft Ektor in 2018 besloten om zijn bedrijf volledig te laten focussen op beeldproducties en vanaf 2020 ook onder de naam Epsilon Studios: een onderneming dat beeldmateriaal in verschillende vormen levert, dat inzet op kwaliteit, efficiëntie en innovatie en werkt met een team van jonge, gedreven specialisten.

Via deze link (deel 1) en deze link (deel 2) kun je de podcast “Photo Stories” van Gijs de Koning waar Ektor te gast was in 2020 om te praten over zijn ondernemerschap als fotograaf.