Veelgestelde vragen over sportfotografie

Op deze pagina hebben we een korte selectie gemaakt uit ons archief aan sportbeelden. Daarbij beantwoorden we  ook een aantal veelgestelde vragen over sportfotografie op deze pagina.

Wat is een sportfotograaf?

Een sportfotograaf is een fotograaf die zich veel bezighoudt met sportfotografie. Je kunt hierbij denken aan het vastleggen van grote sportevenementen, wedstrijden, reizen en meer. De sport branche kent een aantal specifieke eisen waardoor ervaring erg belangrijk is voor een goed eindresultaat. Denk hierbij aan het beschikken over de juiste apparatuur. Zo hebben wij o.a. een 120-300 mm f/2.8 lens in ons bezit die perfect is voor sportfotografie.

Wat is er op sport gebied mogelijk?

Wij kunnen vrijwel alles verwezenlijken. Van het vastleggen van sportevenementen zoals wedstrijden tot het afreizen naar locaties voor niche activiteiten. Mochten wij ons niet comfortabel voelen bij een bepaalde opdracht, kan kent ons netwerk nog genoeg andere ervaren sportfotografen.

Wat zijn de kosten van sportfotografie?

Hier valt niet zomaar een aantal op te geven omdat het zeer afhankelijk is van de wensen van onze klanten. Voor een offerte op maat kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.