Animaties

Animatie laten maken? Soms zijn traditionele midden als foto- & videografie niet genoeg. Je wilt nóg meer controle over het eindresultaat om jouw product of dienst duidelijk te maken: een professionele video-animatie. We zijn gevestigd in Eindhoven en maken graag kennis met je!

Voorbeelden van animaties

"Voor een project dat wij deden voor de overheid, hadden wij een animatiefilmpje nodig dat binnen 30 seconden het product uitlegde. Epsilon Studios ging professioneel te werk in het maken van dit filmpje met uiteindelijk een mooi resultaat!"

— Datacrunch

Waarom animaties door ons laten maken?

Veel ervaring

Meer dan 150 merken en bedrijven gingen je voor.

Snelle levertijd

Standaard binnen 4 weken, nóg sneller in overleg.

Hoge tevredenheid

Onze klanten zijn zéér tevreden (5/5-sterren).

High-end uitstraling

Voor als je opzoek bent naar écht goede animaties.

Vaste prijzen

Onze prijzen worden vooraf bepaald en staan vast.

Eigen studio

Animatiebureau met eigen studio van 150m² in Eindhoven.

Wil jij ook goede animaties?

Neem contact op!

Veelgestelde vragen over animaties

Animaties of animatievideo’s zijn video’s welke (hoofdzakelijk) niet zijn opgenomen door een videocamera, maar d.m.v. computers zijn gegenereerd (geanimeerd). Je zou dus kunnen spreken van CGI (Computer Generated Imagery).

Een bekend gezegd luidt “Één foto zegt meer dan 1.000 woorden.”. Er is hier ook een variant van m.b.t. video: “Één video zegt meer dan 1.000 foto’s.”. Dat geldt ook voor onze geanimeerde video’s. Animaties lenen zich er heel goed voor om een product of dienst uit te leggen. Dus: animatie laten maken door een professioneel animatiebureau? Wij staan klaar om je te helpen!

Wat de kosten zijn van video animaties is moeilijk concreet te maken. We maken animaties tussen de € 1.000 en € 10.000. Dit ligt volledig aan de wensen van de klant. Vanaf € 1.000 is echter toch al aardig wat mogelijk. Voor een offerte op maat kun je uiteraard contact opnemen. Uiteraard ben je ook meer dan welkom in onze studio in Eindhoven om kennis te maken!

Animatie video’s kunnen op veel verschillende manieren worden ingezet. Social media is een voor de hand liggend medium. Denk hierbij aan het delen en promoten van video’s via Facebook, Instagram en/of LinkedIn. Wij kunnen ook meedenken in het aanleveren van verschillende beeldverhoudingen (16:9 én 9:16 bijvoorbeeld). De video’s worden meestal gehost op een externe server, zoals die van YouTube of Vimeo. Verder worden animaties vaak gebruikt als instructie video’s om een complex product of dienst eenvoudig en bondig uit te leggen.

Ja, wij opereren voornamelijk uit onze studio te Eindhoven. Wij zien onszelf ook zeker als een animatiebureau uit Eindhoven. Het animatie en productie proces vindt ook regelmatig plaats bij onze partners in Den Haag of op andere locaties. Je bent meer dan welkom om eens kennis te komen maken in onze studio te Eindhoven.

Heb je nog steeds vragen?

040-2024741