Veelgestelde vragen over industriële fotografie

Op deze pagina vind je niet alleen voorbeelden uit ons portfolio die gemaakt zijn in de industriële sector. We proberen ook een aantal veelgestelde vragen te beantwoorden.

Wat is een industrieel fotograaf?

Een industrieel fotograaf is een fotograaf die zich heeft gespecialiseerd in de industriële sector. In de industriële sector gelden soms specifieke wensen en eisen. Denk hierbij aan het dragen van oogbescherming, gehoorbescherming of schoenen met een stalen neus. Of het werken in een cleanroom met beschermde en anti-statische kleding. Daar hebben wij gelukkig ruim ervaring in en is dus voor ons geen enkel probleem.

Wat is er op industrieel fotografie gebied mogelijk?

Er zijn veel mogelijkheden binnen de industriële sector i.c.m fotografie. Voor deze industrie hebben wij al veel bedrijfsreportages gemaakt. Daarnaast ook beelden bedoeld voor publicaties in jaarverslagen en voor media/pers. Voor een aantal bedrijven uit de sector hebben wij ook portretten gemaakt van werknemers. De vraag binnen deze sector is dus vrij breed.

Wat zijn de kosten van industriële fotografie?

Hier valt niet zomaar een aantal op te geven omdat het zeer afhankelijk is van de wensen van onze klanten. Voor een offerte op maak kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.