Veelgestelde vragen over food-, restaurant- & horecafotografie

Op deze pagina tref je een korte selectie uit ons food fotografie portfolio (ook wel bekend als restaurant- en horeca fotografie). Daarbij beantwoorden wij ook een aantal veelgestelde vragen over food fotografie op deze pagina.

Wat is een foodfotograaf?

Een food fotograaf is een fotograaf die zich heeft gespecialiseerd in de food-, restaurant- en horeca sector. Deze sector kent een aantal specifieke eisen als het gaat om het gebruik van licht, het omgaan met gasten en het fotograferen van voedsel en gerechten. Denk aan het gebruik van speciale macro lenzen voor het fotograferen van fijne details in voedsel.

Wat is er op food gebied mogelijk?

Deze sector kent veel mogelijkheden. Zo fotograferen wij restaurants vaak voor hun social media en website. Veel restaurants wijzigen hun kaart bijvoorbeeld 2x per jaar en willen dit professioneel vastgelegd hebben. Daarbij hebben wij ook gefotografeerd voor magazines en andere gedrukte media uitingen. Wij kunnen praktisch alles verzorgen.

Wat zijn de kosten van foodfotografie?

Hier valt niet zomaar een aantal op te geven omdat het zeer afhankelijk is van de wensen van onze klanten. Voor een offerte op maat kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.