Website fotografie

Professionele website fotografie is belangrijker dan ooit. Met onze website fotografie maak je het verschil tussen kijken en kopen. Wij hebben ook nog eens een achtergrond in website ontwikkeling en online marketing en denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Voorbeelden van website fotografie

"Zeer tevreden met de gemaakte foto's voor onze website. Zowel de portretfoto’s als de sfeerbeelden stralen precies uit waar wij voor staan."

— Giel Looijmans, Greenhouse

Waarom website fotografie aan ons toevertrouwen?

Wij nemen COVID-19 serieus en hebben maatregelen getroffen.

Flexibel inzetbaar

Last-minute én torenhoge eisen? Wij denken altijd met je mee.

Snelle levertijd

Standaard binnen 3 werkdagen, nóg sneller in overleg.

Vaste prijzen

Onze prijzen worden vooraf bepaald en staan vast.

Ruime ervaring

Meer dan 150 bedrijven uit diverse sectoren gingen je voor.

Verstand van websites

Wij hebben in het verleden zelf websites ontwikkeld.

Eigen studio

Professionele foto- & videostudio van 150m² in Eindhoven.

Groot netwerk

Vaste leveranciers voor o.a. stylisten, modellen en locaties.

High-end apparatuur

Wij bezitten de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur.

Wil jij ook goede website foto's?

Neem contact op!

Veelgestelde vragen over website fotografie

Onder website fotografie vallen verschillende specialisaties van fotografie. Veelal gaat website fotografie over het vastleggen van de sfeer, de mensen en de producten/diensten van een organisatie. Je kunt hierbij dus denken aan bedrijfsfotografie, portretfotografie en productfotografie. Voor iedere organisatie is weer een andere mix belangrijk. In overleg met onze klanten komen wij tot een plan van aanpak. Foto’s voor je website laten maken niet gemakkelijk. Een gedegen voorbereiding en intake zijn daarvoor cruciaal.

Website fotografie overtuigd huidige, maar ook vooral nieuwe klanten van de professionaliteit van je organisatie. Zou jij een kennismakingsgesprek aanvragen bij een onderneming dat onpersoonlijke en niet professionele stockfoto’s op de website heeft staan? Precies. Website fotografie doet daarbij ook wonderen voor webshop’s/e-commerce (conversie ratio).

Het is is niet moeilijk om je voor te bereiden op onze komst om professionele website foto’s te laten maken. We hebben hiervoor speciaal 5 tips voor je op een rijtje gezet.

Website fotografie is nogal een breed begrip, dus het bepalen van de kosten hiervoor is altijd maatwerk. Voor een concrete prijsopgave kan je altijd contact met ons opnemen. We hebben ook een pagina toegewijd aan dit onderwerp. Zie onze bedrijfsfotografie tarieven voor een reële schattig van de kosten van een fotoreportage door een ervaren website fotograaf van Epsilon Studios.

Een professionele website fotograaf straalt zelfvertrouwen uit, kan precies aanvoelen wat de klant wil en kan moeiteloos de gewenste stijl van de klant goed doorvoeren. Het is ook belangrijk om rekening te houden met een aantal aspecten die specifiek zijn voor websites. Wat voor slider/header had de website bouwen bijvoorbeeld in gedachte? Wij kunnen rekening houden met de breedte, resolutie, verhoudingen en meer. Daarbij hebben wij in het verleden ook veel website’s ontwikkeld voor onze klanten. Daardoor zijn wij ook bekend met zaken als compressie voor snellere laadtijden, wat geen gunstig is voor het conversieratio en de online vindbaarheid van onze klanten. Lees ook deze blogpost over het optimaliseren van afbeeldingen voor website’s voor meer informatie.

Ja, wij hebben een eigen fotostudio in Eindhoven. Onze foto (en video) studio in Eindhoven is geschikt voor verschillende vormen van bedrijfsfotografie en andere vormen van zakelijke fotografie. De meeste opdrachten die wij doen zijn overigens meestal op locatie bij onze klanten.

Onze studio is geleden op het Sectie-C terrein in Eindhoven, is 150m2 groot en is ook voorzien van een bar, lounge en kantoorruimte. Naast studioruimte is dit dus ook onze werkruimte en ontvangstruimte voor klanten, vergaderingen, trainingen en meer. Zie ook onze over pagina voor foto’s en meer informatie.

Naast dat wij een eigen studio hebben werken wij natuurlijk op veel “op locatie”. Hiermee bedoelen wij dat wij naar de klanten toe gaan voor beelden. Dat is ook logisch, want de meeste bedrijven willen voor hun bedrijfsfotografie uiteraard beelden hebben genomen op locatie. Voor is op locatie werken dus geen enkel probleem. Een bedrijfsfotograaf inhuren kan dus zowel op locatie als in onze studio.

Heb je nog steeds vragen?

040-2024741