Webshop fotografie

Professionele webshop fotografie is nu belangrijker dan ooi. Met onze webshop fotografie maak je van kijkers kopers. E-commerce draait om ROI: en daar hebben wij veel ervaring in als omdat wij veel ervaring hebben in online marketing en webdesign.

Voorbeelden webshop fotografie

"Voor Bold Banana was ik op zoek naar een webshop fotograaf in de omgeving van Eindhoven en kwam al snel bij Epsilon Studios uit. Essentieel bij deze opdracht was de kleurechtheid van de productfoto’s. Best een uitdaging maar ze hebben fantastisch werk verricht!"

— Sonja Voortman-Janssen, Bold Banana

Waarom webshop fotografie aan ons toevertrouwen?

Wij nemen COVID-19 serieus en hebben maatregelen getroffen.

Flexibel inzetbaar

Last-minute én torenhoge eisen? Wij denken altijd met je mee.

Snelle levertijd

Standaard binnen 3 werkdagen, nóg sneller in overleg.

Vaste prijzen

Onze prijzen worden vooraf bepaald en staan vast.

Ruime ervaring

Meer dan 150 bedrijven uit diverse sectoren gingen je voor.

Snelle previews

Kijk real-time met ons mee en deel direct op social media.

Eigen studio

Professionele foto- & videostudio van 150m² in Eindhoven.

Groot netwerk

Vaste leveranciers voor o.a. stylisten, modellen en locaties.

High-end apparatuur

Wij bezitten de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur.

Wil jij ook goede webshop foto's?

Neem contact op!

Veelgestelde vragen over webshop fotografie

Webshop fotografie (ook wel: e-commerce fotografie of is simpelweg productfotografie) is een vorm van zakelijke fotografie waarbij de fotografie voor directe sales moet zorgen. Anders dan bij menig lifestyle beeld dat meer bedoeld is om klanten te lokken en een bepaalde sfeer neer te zetten (zoals op de homepage of op social media) moet webshop fotografie clean, duidelijk, professioneel en consistent zijn. Veelal zijn webshop foto’s van de achtergrond uitgesneden en op een puur witte achtergrond geplaatst, zonder schaduwen (al kan dat wel indient gewenst).

Webshop fotografie is erg belangrijk omdat de foto’s dienen te overtuigen. Slechte foto’s zorgen voor een aanzienlijk lagere ROI (return on investment) dan goede foto’s doordat het conversieratio van goede foto’s zo veel hoger ligt (het percentage mensen dat daadwerkelijk overgaat tot het aanschaffen van een product). Webshop fotografie is een essentieel onderdeel van elke gedegen e-commerce strategie. Daarbij worden er ook steeds meer strengere eisen gesteld aan de webshop fotografie voo marketplaces als Amazon en Bol.com.

De kosten van webshopfotografie verschillen nogal. Het is érg afhankelijk van de wensen van de klant. We hebben een pagina aangemaakt waarin we aan de hand van een aantal cases de kosten van productfotografie omschrijven. Om een goede indicatie te krijgen van de kosten van webshop fotografie kun je het beste contact met ons opnemen.

Ja, wij hebben een eigen fotostudio in Eindhoven welke is ingericht om vrijwel alle webshop fotografie aanvragen te kunnen bedienen. Onze studio is geleden op het Sectie-C terrein in Eindhoven, is 150m2 groot en is ook voorzien van een bar, lounge en kantoorruimte. Naast studioruimte is dit dus ook onze werkruimte en ontvangstruimte voor klanten, vergaderingen, trainingen en meer. Zie ook onze over pagina voor foto’s en meer informatie.

Heb je nog steeds vragen?

040-2024741