Video producties

Een eerste indruk maak je maar één keer. Of het nu gaat om simpele bedrijfsfilms, animaties, complexe interviews of commercials: wij kunnen vrijwel alle soorten bedrijfsvideo’s produceren. Dit doen wij zowel bij jullie op locatie als in onze professionele video studio in Eindhoven.

Een kleine greep uit onze video producties

"Bij FYEO Medical hebben wij erg goede ervaringen omtrent de samenwerking. Epsilon Studios heeft ons al voorzien van erg mooie video’s. Goede kwaliteit, denken altijd mee, leveren snel en zijn ook zeker flexibel!."

— Iris Beekmans, FYEO Medical

Bedrijfsfilms bij Epsilon Studios:

Veel ervaring

Meer dan 150 merken en bedrijven gingen je voor.

Snelle levertijd

Standaard binnen 10 werkdagen, nóg sneller in overleg.

Hoge tevredenheid

Onze klanten zijn zéér tevreden (5/5-sterren).

High-end apparatuur

4K en 240 fps onderdeel van onze standaard uitrusting.

Vaste prijzen

Onze prijzen worden vooraf bepaald en staan vast.

Eigen studio

Eigen foto- & videostudio van 150m² in Eindhoven.

Wil jij ook goede bedrijfsfilms?

Neem contact op!

Veelgestelde vragen over bedrijfsfilms

Bedrijfsfilms of bedrijfsvideo’s zijn – zoals het woord al doet vermoeden – video’s of films voor bedrijven. Je kunt hierbij denken aan video’s met als doel het laten zien van een product of dienst. Vaak worden dit soort video’s gecombineerd met een interview.

Een bekend gezegd luidt “Één foto zegt meer dan 1.000 woorden.”. Er is hier ook een variant van m.b.t. video: “Één video zegt meer dan 1.000 foto’s.”. Of wij het hier mee eens zijn is een ander verhaal. Maar waar het op neer komt: beeld communiceert en overtuigd veel meer dan tekst. Uiteraard is de combinatie van tekst én beeld het sterkst. Of het nou stills zijn (foto’s) of bewegende beelden (video): dat ligt aan het doel en budget van de klant.

Wat de kosten zijn van video producties is moeilijk concreet te maken. We maken video’s tussen de € 500 en € 2.500. Dit ligt volledig aan de wensen van de klant. Doorgaans kun je stellen dat een video laten maken duurder is dan fotografie. Kosten die hier bij komen kijken zijn: locatie, apparatuur, montage, inhuren van acteurs en figuranten, het aankopen van muzieklicenties etc. Vanaf € 500 is echter toch al aardig wat mogelijk omdat we vaak filmen op de locatie van de klant zelf, met onze eigen apparatuur en met jullie eigen mensen. Hiermee vervallen een hoop kosten.

Daarbij is het ook zo dat alle video’s door ons worden gemonteerd. Dit is ook nodig. Denk hierbij aan de nodige kleurcorrecties en uiteraard het vlot laten verlopen van jullie verhaal. Dit kost vaak meer tijd – en dus geld – dan het maken van de opnamen.

Voor een offerte op maat kun je uiteraard contact opnemen.

Jullie bedrijfsfilms kunnen uiteraard op veel verschillende manieren worden ingezet. Social media is een voor de hand liggend medium. Denk hierbij aan het delen en promoten van video’s via Facebook, Instagram en/of LinkedIn. Wij kunnen ook meedenken in het aanleveren van verschillende beeldverhoudingen (16:9 én 9:16 bijvoorbeeld). De video’s worden meestal gehost op een externe server, zoals die van YouTube. Dat is ons advies ook, omdat YouTube in feit een grote zoekmachine is. Dit zorgt voor veel extra weergaven. Verder worden onze bedrijfsfilms vaak gebruik voor “Werken bij …” websites. De video die je door ons hebt laten maken kun je dus op verschillende manieren inzetten.

Ja, wij hebben ook een video studio in Eindhoven. Zo hebben wij veel grote achtergronden klaarstaan (ook geschikt voor kleine groepen), werken wij met verschillende lichten en hebben we alle ruimte om rustig te kunnen werken. Daarnaast hebben wij een loungegedeelte met bar waar collega’s op elkaar kunnen wachten! 

Wij hebben veel ervaring bij het produceren van zogenaamd “Werken bij video’s” ofwel: Employer Branding Video’s. Zo maakten wij eerder dit soort video’s voor o.a. IKEA, Nespresso en Randstad.

Heb je nog steeds vragen?

040-2024741