Personal Branding

Een eerste indruk maak je maar één keer – laat het een goede zijn met personal branding fotografie van Epsilon Studios. Geef je carrière een boost met een personal branding fotoshoot voor je website en social media. Dit kan in onze studio in Eindhoven of op een locatie naar keuze.

Voorbeelden personal branding fotografie

Studio sessie

Personal Branding voor professionals
€ 399excl. BTW
 • In onze studio
 • Sessie van ±2 uur
 • Maatwerk lichtopstelling
 • Incl. eventuele kledingwissel
 • Incl. intake gesprek op afstand
 • Incl. ± 10 geretoucheerde beelden

Locatie sessie

Personal Branding voor professionals
€ 599excl. BTW & reiskosten
 • Op jouw locatie
 • Sessie van ±2 uur
 • Maatwerk lichtopstelling
 • Incl. eventuele kledingwissel
 • Incl. intake gesprek op afstand
 • Incl. ± 25 geretoucheerde beelden

"Personal branding was een aandachtspunt voor mijn bedrijf. Samen met Epsilon Studios hebben we dit mooi vorm kunnen geven. Het eindresultaat was een set prachtige foto’s waarmee ik het gezicht achter mijn bedrijf kan laten zien."

— Felix van Pareren, Digital Artist

Waarom personal branding fotografie aan ons toevertrouwen?

Onze professionaliteit is onze hoogste prioriteit.

Flexibel inzetbaar

Last-minute én torenhoge eisen? Wij denken altijd met je mee.

Snelle levertijd

Standaard binnen 3 werkdagen, nóg sneller in overleg.

Vaste prijzen

Onze prijzen worden vooraf bepaald en staan vast.

Ruime ervaring

Meer dan 150 bedrijven uit diverse sectoren gingen je voor.

Snelle previews

Kijk real-time met ons mee en deel direct op social media.

Eigen studio

Professionele foto- & videostudio van 150m² in Eindhoven.

Groot netwerk

Vaste leveranciers voor o.a. stylisten, modellen en locaties.

High-end apparatuur

Wij bezitten de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur.

Ook investeren in jezelf?

Neem contact op!

Veelgestelde vragen over personal branding fotografie

Personal branding fotografie gaat over het vermarkten van professionals (veelal ondernemers, zoals freelancers en zzp-ers). De professionals die behoefte hebben aan personal branding fotografie zijn zich bewust van het belang van hun identiteit. Of het nou gaat over een auteur, advocaat of adviseur: dat maakt eigenlijk weinig uit. Voor iedereen is personal branding belangrijk, ook al zet iedereen het voor zichzelf anders in. Veelal zorgen wij voor een combinatie van een aantal professionele “studio portretten” en een aantal “omgevingsportretten”. Het resultaat van één personal branding fotoshoot moet je genoeg beeldmateriaal geven om een complete website te vullen.

Dat ligt er aan! Allereerst dien je na te gaan of je het bij ons op locatie wilt doen of bij een externe locatie naar keuze. Bij ons op locatie, voor een shoot van zo’n anderhalf uur, zijn liggen de kosten rond de € 250. Complexere shoots – zeker op een externe locatie – kosten al gauw het dubbele. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Personal branding foto’s kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Ervaring leert dat de professionele portretfoto’s die wij schieten voornamelijk gebruikt worden voor websites (de ‘over mij’ pagina), biografieën van boeken en blogs, social media profielen zoals LinkedIn en meer.

Zeker, wij retoucheren alle portretten. We doen een aantal standaard bewerkingen, zoals kleurcorrectie en het bijsnijden om de consistentie van de foto’s hetzelfde te houden (belangrijk als we meerdere mensen voor één bedrijf fotograferen). Maar wij voeren ook altijd en op iedere foto maatwerk aanpassingen door. Denk hierbij aan het realistisch oplichten van ogen, witter maken van tanden en het eventueel verminderen van oneffenheden (moedervlekken e.d. blijven, puistjes etc.). Dit dient subtiel te gebeuren, want het moet realistisch en natuurgetrouw blijven.

Ja, wij hebben een eigen studio in Eindhoven voorzien van een bar, lounge, kantoorruimte en studioruimte. Daarbij hebben we ook een aparte kleedhok zodat je gemakkelijk kunt omkleden als dat nodig is. Onze studio in Eindhoven is compleet ingericht voor zakelijke portretten en dus zeer geschikt voor personal branding fotoshoots. Zo hebben wij tientallen verschillende achtergronden klaar staan, hebben we veel accessoires liggen en staat de make-up – mits nodig – klaar. De omgeving waar wij zitten kan ook worden omschreven als industrieel, dus er zijn ook veel opties voor meer variatie dan alleen studiobeelden!

Het is is niet moeilijk om je voor te bereiden op jouw personal branding fotoshoot. We hebben hiervoor speciaal 5 tips voor je op een rijtje gezet. Foto’s t.b.v. personal branding laten maken hoeft niet ingewikkeld en stressvol te zijn! Naast deze tips verwijzen wij je ook graag door naar onze kledingadvies.

Ja, wij kunnen ook make-up en haar verzorgen. Wij werken samen met een professionele freelance visagiste die hier atlijd bij kan helpen. Geef dit wel duidelijk aan bij je aanvraag. Voor meer informatie over visagie: lees onze blogpost over visagie.

Heb je nog steeds vragen?

040-2024741