Eventfotografie

Een congres, seminar, beurs, jubileum of ander (feestelijk/corporate) zakelijk evenement? Met eventfotografie van Epsilon Studios ben je verzekerd van de beste coverage van jullie zakelijke evenementen. We zijn gevestigd in Eindhoven maar fotograferen events door het hele land.

"Wij werken al jaren samen met Ektor van Epsilon Studios als onze vaste fotograaf voor onze events. De samenwerking is ontzettend goed; hij verstaat zijn vak, is flexibel en denkt goed mee over mogelijkheden."

— Nienke den Hartog, Greenhouse

Waarom zakelijke- & corporate events aan ons toevertrouwen?

Veel ervaring

Meer dan 150 merken en bedrijven gingen je voor.

Snelle levertijd

Standaard binnen 3 werkdagen, nóg sneller in overleg.

Hoge tevredenheid

Onze klanten zijn zéér tevreden (5/5-sterren).

High-end apparatuur

Wij werken enkel en alleen met de beste apparatuur.

Vaste prijzen

Onze prijzen worden vooraf bepaald en staan vast.

Eigen vervoer

Locatie onafhankelijk met onze bedrijfsauto of het OV.

Interesse in professionele eventfotografie?

Neem contact op!

Veelgestelde vragen over eventfotografie

Wij hebben speciaal hiervoor een pagina aangemaakt met 5 handige tips om je te kunnen voorbereiden op onze komst!

Een professionele eventfotograaf is altijd stipt op tijd voor het evenement, vaak zelfs iets eerder, zodat deze zoveel mogelijk kan vastleggen. De eventfotografen van Epsilon Studios komen altijd hun afspraken na en staan op het juiste moment op de juiste plek. Wij nemen altijd meerdere camera’s en lenzen mee, zodat we zeker weten dat we alles zo goed mogelijk kunnen fotograferen – een evenement kan je immers niet overdoen. Daarnaast is het onze taak dat we foto’s zo snel mogelijk opleveren, want uiteindelijk is er niks leukers dan de volgende dag al foto’s te kunnen bekijken. Als social media een rol speelt tijdens het evenement, neemt onze fotograaf een laptop mee om ter plekke een aantal foto’s te editen en op te leveren, zodat deze direct op social media geplaatst kunnen worden. 

Epsilon Studios schiet voor allerlei soorten zakelijke- & corporate events. Bedrijfsfeesten op een boot, een meerdaagse beurzen of een seminar – ons team komt graag langs om jullie zakelijke evenement vast te leggen. Wij hebben ervaring met congressen, seminars, symposia, beurzen, jubilea en festivals.

Voor een uitgebreid antwoord, lees ook dit artikel over de kosten van eventfotografie. Eventfotografie bij Epsilon Studios kan al vanaf €300 voor een kort evenement. De prijzen kunnen variëren, dit hangt af van de duur en de locatie van het evenement. Voor een concrete prijsindicatie kunnen jullie altijd contact met ons opnemen.

Evenementen zijn uniek, die kan je niet opnieuw doen. Daarom is het niet alleen leuk voor werknemers, maar ook voor potentieel nieuwe collega’s als deze zakelijke evenementen op een mooie manier vast worden gelegd. Foto’s in magazines, brochures of op ‘werken bij-pagina’s’ die weergeven hoe leuk jullie bedrijf wel niet is, werken altijd goed. Daarnaast heeft eventfotografie een hoge PR-waarde voor social media en persberichten.

Ja, de meeste evenementen die Epsilon Studios schiet zijn buiten Eindhoven, waar onze studio zich bevindt. Voor zakelijke evenementen komen onze eventfotografen vaak juist in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Soms reizen we zelfs af naar het buitenland om zakelijke evenementen te fotograferen.

Eventfotografie is het vastleggen van evenementen, en in ons geval specifieker dat van zakelijke evenementen. Dit kan een congres, seminar, beurs of symposium zijn, maar ook een jubileum of bedrijfsfeest (personeelsfeest). Een professionele eventfotograaf legt niet alleen de bezoekers, maar ook het eten, de locatie, de optredens en de sfeer vast. Is er nog een belangrijke sponsor aanwezig op het evenement? Uiteraard vergeten wij deze ook niet.

Heb je nog steeds vragen?

040-2024741