Employer Branding Fotografie

Employer Branding Fotografie voor succesvolle personeelswerving campagnes. Arbeidscommunicatie valt niet meer weg te denken voor het werven (én behouden!) van het juiste talent. Wij verzorgden eerder dit soort campagnes voor o.a. Nespresso, IKEA & Randstad.

Voorbeelden van Employer Branding Fotografie

"Zeer tevreden met de gemaakte foto's voor onze website. Zowel de portretfoto’s als de sfeerbeelden stralen precies uit waar wij voor staan."

— Giel Looijmans, Greenhouse

Waarom jouw arbeidscommunicatie aan ons toevertrouwen?

Wij nemen COVID-19 serieus en hebben maatregelen getroffen.

Flexibel inzetbaar

Last-minute én torenhoge eisen? Wij denken altijd met je mee.

Snelle levertijd

Standaard binnen 3 werkdagen, nóg sneller in overleg.

Vaste prijzen

Onze prijzen worden vooraf bepaald en staan vast.

Ruime ervaring

Meer dan 150 bedrijven uit diverse sectoren gingen je voor.

Verstand van websites

Wij hebben in het verleden zelf websites ontwikkeld.

Eigen studio

Professionele foto- & videostudio van 150m² in Eindhoven.

Groot netwerk

Vaste leveranciers voor o.a. stylisten, modellen en locaties.

High-end apparatuur

Wij bezitten de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur.

Meer personeel aantrekken?

Neem contact op!

Veelgestelde vragen over website fotografie

Employer branding gaat over het verkrijgen van een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie als werkgever in de ogen van hun (potentiële) medewerkers. Het doel van employer branding is niet alleen het binnenhalen van nieuw talent, maar net zo goed het tevreden houden van werknemers.

Employer branding fotografie laat zien waar een organisatie voor staat. Door de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt hebben werknemers een goede positie. Als werkgever dien je je daarom te kunnen onderscheiden van alle andere werkgevers. Dit kan je doen o.a. door goede employer branding fotografie toe te passen.

Het is is niet moeilijk om je voor te bereiden op onze komst om professionele website foto’s te laten maken. We hebben hiervoor speciaal 5 tips voor je op een rijtje gezet.

Employer branding fotografie kan alle kanten op: van het fotograferen van events tot complete campagnes. Voor een concrete prijsopgave kan je altijd contact met ons opnemen

Ja, wij hebben een eigen fotostudio in Eindhoven. Onze foto (en video) studio in Eindhoven is geschikt voor verschillende vormen van bedrijfsfotografie en andere vormen van zakelijke fotografie. De meeste opdrachten die wij doen zijn overigens meestal op locatie bij onze klanten.

Onze studio is geleden op het Sectie-C terrein in Eindhoven, is 150m2 groot en is ook voorzien van een bar, lounge en kantoorruimte. Naast studioruimte is dit dus ook onze werkruimte en ontvangstruimte voor klanten, vergaderingen, trainingen en meer. Zie ook onze over pagina voor foto’s en meer informatie.

Naast dat wij een eigen studio hebben werken wij natuurlijk op veel “op locatie”. Hiermee bedoelen wij dat wij naar de klanten toe gaan voor beelden. Dat is ook logisch, want de meeste bedrijven willen voor hun bedrijfsfotografie uiteraard beelden hebben genomen op locatie. Voor is op locatie werken dus geen enkel probleem. Een bedrijfsfotograaf inhuren kan dus zowel op locatie als in onze studio.

Heb je nog steeds vragen?

040-2024741