Bedrijfsfotografie

Met professionele bedrijfsfotografie van Epsilon Studios maak je het verschil tussen kijken en kopen. Laat je adviseren door ervaren bedrijfsfotograaf Ektor Tsolodimos over onze maatwerk dienstverlening. Uiteraard ben je ook welkom voor een kennismaking in onze studio in Eindhoven!

"Zeer tevreden met de gemaakte bedrijfsfoto’s. Zowel de portretfoto’s als de sfeerbeelden stralen precies uit waar wij als bedrijf voor staan."

— Giel Looijmans, Greenhouse

Waarom zakelijke fotografie aan ons toevertrouwen?

Onze professionaliteit is onze hoogste prioriteit.

Flexibel inzetbaar

Last-minute én torenhoge eisen? Wij denken altijd met je mee.

Snelle levertijd

Standaard binnen 3 werkdagen, nóg sneller in overleg.

Vaste prijzen

Onze prijzen worden vooraf bepaald en staan vast.

Ruime ervaring

Meer dan 150 bedrijven uit diverse sectoren gingen je voor.

Snelle previews

Kijk real-time met ons mee en deel direct op social media.

Eigen studio

Professionele foto- & videostudio van 150m² in Eindhoven.

Groot netwerk

Vaste leveranciers voor o.a. stylisten, modellen en locaties.

High-end apparatuur

Wij bezitten de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur.

Ook impact maken met beeld?

Neem contact op!

Veelgestelde vragen over bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie wordt ook vaak zakelijke fotografie of corporate fotografie genoemd en de zakelijke fotoshoots die daar bij horen worden veelal bedrijfsreportages genoemd. De fotograaf die dit soort fotoshoots doet wordt bedrijfsfotograaf genoemd.

Bedrijfsfotografie zelf zegt weinig over wát er wordt gefotografeerd, het zegt meer voor wie er wordt gefotografeerd: bedrijven dus. Onder bedrijfsfotografie vallen onder andere bedrijfsportretten, foto’s van het pand, drone-beelden, productfoto’s, het schieten van zakelijke evenementen en meer. Kortom: alle zakelijke (of corporate) fotografie valt onder bedrijfsfotografie.

Foto’s komen veel meer binnen dan tekst. Iedereen kan opschrijven dat jullie een mooi gebouw hebben, maar weinig mensen kunnen jullie gebouw zo fotograferen dat zijn esthetiek voor zichzelf spreekt. Met goede bedrijfsfoto’s valt een bedrijf meer op: het straalt betrouwbaarheid, transparantie en autoriteit uit.

Het is aan te raden om met enig regelmaat het fotobestand op te frissen door nieuwe foto’s toe te voegen middels nieuwe en andere fotoreportages meer variatie en kwaliteit aan te brengen. Afhankelijke van de branche waarin je actief bent raden we één tot vier per jaar te kiezen voor een fotoreportage van onze bedrijfsfotograaf. Denk aan nieuwe teamfoto’s, nieuw personeel, nieuwe machines, nieuwe producten etc. Voor sommige bedrijven werken we zelfs meerdere keren per maand doordat zij continue nieuwe zakelijke events organiseren.

Het is is niet moeilijk om je voor te bereiden op onze komst. We hebben hiervoor speciaal 5 tips voor je op een rijtje gezet. Bedrijfsfoto’s laten maken hoeft niet ingewikkeld en stressvol te zijn! Wij zorgen voor een ervaren bedrijfsfotograaf zodat jullie bedrijfsreportage vlekkeloos verloopt!

Bedrijfsfotografie is een breed begrip, dus het bepalen van de kosten hiervoor is altijd maatwerk. Voor een concrete prijsopgave kan je altijd contact met ons opnemen. We hebben ook een pagina toegewijd aan dit onderwerp. Zie onze bedrijfsfotografie tarieven voor een reeele schattig van de kosten van een fotoreportage door een ervaren bedrijfsfotograaf van Epsilon Studios.

Een professionele bedrijfsfotograaf straalt zelfvertrouwen uit, kan precies aanvoelen wat de klant wil en kan moeiteloos de gewenste stijl van de klant goed doorvoeren. De bedrijfsfotografen van Epsilon Studios kunnen onder alle omstandigheden werken. Of het nu donker is, een héél klein object betreft of er is haast: een professionele en ervaren bedrijfsfotograaf zorgt dat het goed komt.

Bij bedrijfsfotografie komt ook veel mensenkennis kijken, het komt namelijk vaak voor dat een persoon in een bepaalde werkomgeving geplaatst wordt en gefotografeerd moet worden. Aan ons als bedrijfsfotograaf de taak om een persoon dan op zijn of haar gemak te stellen en duidelijke instructies te geven. Wij nemen doorgaans de lead, maar vinden het prettig als onze klanten meekijken en feedback geven.

Ja, wij hebben een eigen fotostudio in Eindhoven. Onze foto (en video) studio in Eindhoven is geschikt voor verschillende vormen van bedrijfsfotografie en andere vormen van zakelijke fotografie. De meeste opdrachten die wij doen zijn overigens meestal op locatie bij onze klanten.

Onze studio is geleden op het Sectie-C terrein in Eindhoven, is 150m2 groot en is ook voorzien van een bar, lounge en kantoorruimte. Naast studioruimte is dit dus ook onze werkruimte en ontvangstruimte voor klanten, vergaderingen, trainingen en meer. Zie ook onze over pagina voor foto’s en meer informatie.

Naast dat wij een eigen studio hebben werken wij natuurlijk op veel “op locatie”. Hiermee bedoelen wij dat wij naar de klanten toe gaan voor beelden. Dat is ook logisch, want de meeste bedrijven willen voor hun bedrijfsfotografie uiteraard beelden hebben genomen op locatie. Voor is op locatie werken dus geen enkel probleem. Een bedrijfsfotograaf inhuren kan dus zowel op locatie als in onze studio.

Bedrijfsfotografie beperkt zich niet tot onze stad Eindhoven of Noord-Brabant. Wij komen overal voor onze klanten. Zowel binnen- als buitenland. We proberen – maar dat lukt lang niet altijd – het enigszins lokaal te houden i.v.m. efficiëntie en reistijd/kosten. Dat wil zeggen: Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Tilburg & Breda: alle grote steden/gemeenten van Brabant dus.

Echter werken we veel voor grote merken die dan toch vaak in de randstad gevestigd zijn, of op zijn minst daar ook vestigingen hebben. Zo zijn wij ook regelmatig op reis naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Den Haag. Ook buitenland ontkomen we dus niet aan. Zo zitten wij regelmatig in België, Duitsland het Verenigd Koninkrijk, Zweden & Noorwegen. Veel van onze vaste opdrachtgevers bevinden zich binnen Brabant, maar ook daarbuiten komen we regelmatig. Reistijd is geen probleem.

Binnen Brabant hebben wij een speciale band en focus met Helmond: eigenaar en oprichter van Epsilon Studios, Ektor Tsolodimos, heeft jarenlang in Helmond gewoond en kent de stad goed. Daardoor hebben wij ook een groot netwerk in Helmond.

Een vakfotograaf, beroepsfotograaf of professioneel fotograaf is een fotograaf die van fotografie zijn werk heeft gemaakt. Een bedrijfsfotograaf is altijd een vakfotograaf, maar een vakfotograaf is niet altijd een bedrijfsfotograaf. Veel mensen denken dat het cruciaal is voor een fotograaf om ook een foto opleiding te hebben gevolgd, maar hier denken wij bij Epsilon Studios anders over. Ervaring, discipline en passie voor het vak vinden wij belangrijker. Vergelijk het met muziek: hadden Hendrix, Clapton of Zappa een opleiding tot muzikant gedaan? Precies.

Heb je nog steeds vragen?

040-2024741