Bedrijfsfotografie

Consumenten zijn steeds meer visueel ingesteld, daarom zijn bedrijfsfoto’s belangrijker dan ooit om hét onderscheid te maken. Met professionele bedrijfsfotografie van Epsilon Studios maak je het verschil tussen kijken en kopen. Vragen? We zien je graag in onze studio in Eindhoven!

Voorbeelden bedrijfsfotografie

"Zeer tevreden met de gemaakte bedrijfsfoto’s. Zowel de portretfoto’s als de sfeerbeelden stralen precies uit waar wij als bedrijf voor staan."

— Giel Looijmans, Greenhouse

Waarom zakelijke fotografie aan ons toevertrouwen?

Veel ervaring

Meer dan 150 merken en bedrijven gingen je voor.

Snelle levertijd

Standaard binnen 3 werkdagen, nóg sneller in overleg.

Hoge tevredenheid

Onze klanten zijn zéér tevreden (5/5-sterren).

High-end apparatuur

Wij werken enkel en alleen met de beste apparatuur.

Vaste prijzen

Onze prijzen worden vooraf bepaald en staan vast.

Eigen studio

Eigen foto- & videostudio van 150m² in Eindhoven.

Wil jij ook goede bedrijfsfoto's?

Neem contact op!

Veelgestelde vragen over bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie wordt ook vaak zakelijke fotografie genoemd en de zakelijke fotoshoots die daar bij horen worden veelal bedrijfsreportages genoemd. Maar bedrijfsfotografie zegt weinig over wát je fotografeert, het zegt meer waar je vóór fotografeert: bedrijven dus. Onder bedrijfsfotografie vallen onder andere bedrijfsportretten, foto’s van het pand, drone-beelden, productfoto’s, het schieten van zakelijke evenementen en meer. Kortom: alle fotografie die voor de zakelijke markt is bedoeld valt onder bedrijfsfotografie.

Foto’s komen veel meer binnen dan tekst. Iedereen kan opschrijven dat jullie een mooi gebouw hebben, maar weinig mensen kunnen jullie gebouw zo fotograferen dat zijn esthetiek voor zichzelf spreekt. Met goede bedrijfsfoto’s valt een bedrijf meer op: het straalt betrouwbaarheid, transparantie en autoriteit uit.

Het is aan te raden om met enig regelmaat het fotobestand op te frissen door nieuwe foto’s toe te voegen middels nieuwe en andere fotoreportages meer variatie en kwaliteit aan te brengen. Afhankelijke van de branche waarin je actief bent raden we één tot vier per jaar te kiezen voor een fotoreportage van onze bedrijfsfotograaf. Denk aan nieuwe teamfoto’s, nieuw personeel, nieuwe machines, nieuwe producten etc. Voor sommige bedrijven werken we zelfs meerdere keren per maand doordat zij continue nieuwe zakelijke events organiseren.

Bedrijfsfotografie is een breed begrip, dus het bepalen van de kosten hiervoor is altijd maatwerk. Voor een concrete prijsopgave kan je altijd contact met ons opnemen. We hebben ook een pagina toegewijd aan dit onderwerp. Zie onze bedrijfsfotografie tarieven voor een reeele schattig van de kosten van een fotoreportage door een ervaren bedrijfsfotograaf van Epsilon Studios.

Een vakfotograaf, beroepsfotograaf of professioneel fotograaf is een fotograaf die van fotografie zijn werk heeft gemaakt. Een bedrijfsfotograaf is altijd een vakfotograaf, maar een vakfotograaf is niet altijd een bedrijfsfotograaf. Veel mensen denken dat het cruciaal is voor een fotograaf om ook een foto opleiding te hebben gevolgd, maar hier denken wij bij Epsilon Studios anders over. Ervaring, discipline en passie voor het vak vinden wij belangrijker. Vergelijk het met muziek: hadden Hendrix, Clapton of Zappa een opleiding tot muzikant gedaan? Precies.

Een professionele bedrijfsfotograaf straalt kwaliteit uit, kan precies aanvoelen wat de klant wil en  de huisstijl goed aanpassen in zijn werk. De bedrijfsfotografen van Epsilon Studios kunnen onder alle omstandigheden werken. Bij bedrijfsfotografie komt ook veel mensenkennis kijken, het komt namelijk vaak voor dat een persoon in een bepaalde werkomgeving geplaatst wordt en gefotografeerd moet worden. Aan ons als bedrijfsfotograaf de taak om een persoon dan op zijn of haar gemak te stellen en duidelijke instructies te geven.

Ja, wij hebben een eigen fotostudio in Eindhoven. Onze foto (en video) studio in Eindhoven is geschikt voor verschillende vormen van bedrijfsfotografie en andere vormen van zakelijke fotografie. De meeste opdrachten die wij doen zijn overigens meestal op locatie bij onze klanten.

Onze studio is geleden op het Sectie-C terrein in Eindhoven, is 150m2 groot en is ook voorzien van een bar, lounge en kantoorruimte. Naast studioruimte is dit dus ook onze werkruimte en ontvangstruimte voor klanten, vergaderingen, trainingen en meer. Zie ook onze over pagina voor foto’s en meer informatie.

Bedrijfsfotografie beperkt zich niet tot onze stad Eindhoven of Noord-Brabant. Wij komen overal voor onze klanten. Zowel binnen- als buitenland. We proberen – maar dat lukt lang niet altijd – het enigszins lokaal te houden i.v.m. efficiëntie en reistijd/kosten. Dat wil zeggen: Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Tilburg & Breda: alle grote steden/gemeenten van Brabant dus.

Echter werken we veel voor grote merken die dan toch vaak in de randstad gevestigd zijn, of op zijn minst daar ook vestigingen hebben. Zo zijn wij ook regelmatig op reis naar Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Den Haag. Ook buitenland ontkomen we dus niet aan. Zo zitten wij regelmatig in België, Duitsland het Verenigd Koninkrijk, Zweden & Noorwegen. Veel van onze vaste opdrachtgevers bevinden zich binnen Brabant, maar ook daarbuiten komen we regelmatig. Reistijd is geen probleem.

Binnen Brabant hebben wij een speciale band en focus met Helmond: eigenaar en oprichter van Epsilon Studios, Ektor Tsolodimos, heeft jarenlang in Helmond gewoond en kent de stad goed. Daardoor hebben wij ook een groot netwerk in Helmond.

Heb je nog steeds vragen?

040-2024741