Spreken tijdens het Klik Event 2024

Op 13-04-2024 vond de eerste editie van het Klik Event plaats in Plan-B, Eindhoven. De organisatie bestond uit John Wiersma, Richard van Merode en Ralph Sweegers. Wat mij betreft een groot succes, met meer dan 700 kaartjes verkocht. Tevens is er geld opgehaald voor een goed doel. John vroeg mij om te spreken over apparatuur. Hier onder kan je mijn lezing terugkijken.

Meer focus op trainigen en spreken

Sinds dit jaar heb ik mij voorgenomen om meer te gaan spreken en trainingen te gaan verzorgen. Ik doe dit al jaren, maar het mag van mij iets meer professioneler. Zo begin ik binnenkort met colleges geven aan de Fotoacademie in Amsterdam en er lopen ook meer gesprekken met andere opleidingsinstituten. Wil jij ook een training op maat? Neem dan contact op.